Ivo Victoria

Ivo Victoria (Antwerpen, 1971) is Belg. Hij publiceerde vier romans, schrijft met regelmaat columns en verhalen voor diverse kranten, tijdschriften en radioprogramma's en is even zo vaak op een al dan niet literair podium te bewonderen. Ivo Victoria woont en werkt in Amsterdam. 


www.ivovictoria.com / disclaimer

Dit weblog bestaat sinds november 2005, lang voordat Ivo Victoria literaire ambities koesterde. In het archief vindt u een selectie uit de bijna 1000 stukjes die hier sindsdien zijn gepubliceerd.

In de loop der tijd heeft deze site verschillende gedaantes aangenomen. De huidige versie is een ontwerp van Marc Fabels. De site is gebouwd door Charis Rooda en draait op het onvolprezen PivotX. De gebruikte auteursfoto is van Katerina Plevkova en het boekomslag van Billie & Seb is van de hand van Dog and Pony.

Dit weblog is geen dagboek. De auteur wenst te benadrukken dat feit en fictie hier vrolijk door elkaar lopen en elkaar geregeld flink voor de gek houden. Vindt u toch een fragment dat ondanks deze wetenschap, volgens u, om persoonlijke of andere redenen, niet door de beugel kan? Gelieve mij dan te contacteren via ivo[at]ivovictoria.com en ik zal in eer en geweten oordelen of u gelijk heeft.