De mening.

Deze week heb ik elke dag een mening in opdracht van dS Avond, de digitale avondeditie van De Standaard, die elke dag rond 17.15h online gaat. Mijn mening van gisteravond stond vandaag evenwel ook nog eens in de papieren krant, dat kan zomaar gebeuren.

Als de woonsituatie afhangt van de plek waar je woont, dan bestaat er ook geen fileprobleem. Het merendeel van de bevolking heeft er immers geen last van, slechts een klein deel van de pendelaars.
De werkelijkheid beschrijven vanuit aantallen, is in beide richtingen weinig overtuigend als argument. Francis Vanden Heede - 27-01-’16 15:01

Beste Francis, voor alle duidelijkheid: ik zeg niet dat het probleem niet bestaat. Ik pleit voor een bedachtzamere benadering ervan. Meer ratio, minder emotie en vooral: minder opportunisme. Ivo Victoria zelf - 27-01-’16 15:08

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Alle teksten op deze site zijn auteursrechterlijk beschermd.
Geen reproductie op welke wijze dan ook zonder toestemming van de auteur.