Aanbevelingen voor een nog beter leven.

De bundel Aanbevelingen voor een nog beter leven, uit bij de Arbeiderspers bevat een selectie van de fijnste bijdragen aan deze in Vlaanderen bekende literaire eindejaarshow van Behoud de Begeerte, waarbij schrijvers u van het betere levensadvies trachten te voorzien. Twee jaar geleden had ik de eer en het genoegen daar ook aan mee te mogen doen en de tekst die ik toen in Bibliotheek Permeke te Antwerpen uitsprak, staat nu in deze bundel samen met bijdragen van onder meer Herman Brusselmans, Joke Van Leeuwen, Bart Moeyaert, Ilja Leonard Pfeijffer, Christophe Vekeman, Erik Vlaminck, Christiaan Weijts en de legendarische Vele Anderen.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Alle teksten op deze site zijn auteursrechterlijk beschermd.
Geen reproductie op welke wijze dan ook zonder toestemming van de auteur.