Sport.

Sport – een bloemlezing van de beste 142 Nederlandse en Vlaamse sportverhalen, is precies wat de titel doet vermoeden. Een bloemlezing samengesteld door Arthur van den Boogaard. Liefst 1040 pagina’s dik. In de herziene versie die in december 2013 verscheen bij Nieuw Amsterdam, staat ook mijn eerbetoon aan de laatste Belgische Tourwinnaar Lucien van Impe: Altijd dansen, tegen de hellingen op. Dat verhaal verscheen oorspronkelijk begin 2009 in het onvolprezen De Muur en was tevens het allereerste verhaal dat ik ooit publiceerde. 

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Alle teksten op deze site zijn auteursrechterlijk beschermd.
Geen reproductie op welke wijze dan ook zonder toestemming van de auteur.