Dolende.

Kort verhaal geschreven in opdracht van Literair Productiehuis Wintertuin voor de serie De Ingreep, waarbij auteurs verhalen schrijven geïnspireerd door beeldende kunst. Dolende was een verhaal geïnspireerd door verschillende kunstwerken uit de tentoonstelling Wolkendeken van Paul de Reus in Museum Jan Cunen te Oss. Het verhaal werd gepubliceerd in een schaduwcatalogus van de tentoonstelling, in een oplage van enkele honderden stuks. In 2012 werd het vertaald als Wanderers door de Canadees Derek van Dassen, die het publiceerde op zijn website.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Alle teksten op deze site zijn auteursrechterlijk beschermd.
Geen reproductie op welke wijze dan ook zonder toestemming van de auteur.